Wednesday, 1 February 2012

eh . tertbe na luahkan rasa hati ny :|. na cita ta tau na cite kat sapa . aq pun ta tau la np aq seday gile ary ny . mybe aq y over sayang dy sampai dy txt gan gurl len pun aq na melenting . yeah aq melenting ad sebab . sebab aq sayang dy . ble aq lyn buda kat fb . tau dy mara sampai cakap aq gan dy mybe  ta ad jodoh . sp la seh ta seday pg pg bangun dpt txt cam gto . padahal mmbe je kot . yeah aq salah masa uh . aq teros ta lyn sesape pun kat fb uh . setia la knon . totot dy y buat sampai bg num bagai . eh sayang aq ta pnah ag a bg num aq kat jantan len . tau kau takot aq pegg fon kau sampai rampas dari tangan aq . tp aq da bace la . kau lambat na pdam . yeah aq kne game . aq ta nages pun masa to . aq kuat kan hati aq tok saba . bb aq sayang kau . aq jelz kau txt dy . mntak pic bagai . ptot la berAWAK - AWAK mase salah send txt kat aq . kalis cakap saja na kne kan aq . rupe ny betol ap y aq cakap kau gah txt gan BIAWAK kau :') . kantoi semalam . sp seh ta seday ble bf dy leh txt gan gurl len padahal gan gf dy sendrik ta ad pun :') . THANX SAYANG wat aq cam gni . yeah aq ad hati . kate kau kawan . tp bg aq baru na berkawan . lama lama kawen :) . aq benci kau . tapi aq sayang kat kau  :')
bukan sekali . da dua kali . frst kau bole lyn org len padahal mase uh aq tngah tngu kau okay dari badmood . kau ta tau cam mne aq rase mase uh . kau bole angap buda to terbaik untuk kau . depan depan aq . yeah aq seday gila masa uh . sorg pun ta tau . aq paling ta suke ble ad prob cite kat org . bb aq na dyorg tau aq kuat . aq selalu bg nasihat kat mmbe mmbe . ble aq kne k aq kne nasihat dri aq sendrik . aq selalu cakap kat dyorang "BELAJAR SAYANG DIRI SENDRIK BARU NA SEBOK SAYANG BF :)'' aq pun kne jugak buat bende y same . bb aq da terlbih sayang kat kau RMS . sayang ALLAH SWT  lebih baik dari aq sayang manusia wat sakit hati :') na nges tp ta leh . aq pun ta tau knp . myb aq da biase kne macam gni . lagi dasyat . ingat lepas ny ta kne aq . eh silap . nasib ta mnyebelahi aq . malang ny pun . kne mndy air bunge na carik jodoh . hahahhahah XD . aq ta boleh na elak pikir bukan bukan pasal dy . dy y wat aq suka pk bukan bukan . aq ta pecaye da kat dy . sorry ye pun . emm . 

NOTA KAKI : sakit  sangat bile aq  lalai menyayangi dy . knp la aq ta lalai mnyayangi ALLAH SWT :')

No comments:

Post a Comment